Termékeink a megvásárolhatók a következő web-áruházban:

 

Személyesen a Herbatár és Bababoltban, cím: 2132 Göd, Duna út 6.
Telefon: 06 (20) 9 775 092
 Panthenol Forte termékeink


Tévedés, hogy a Panthenol Forte kizárólagosan nyári
 termék, hiszen a hajunk ősszel és télen hullik jobban, otthon 
is megégethetjük magunkat, és a téli síelésnél is könnyen leéghet az arcunk! Nézzük hát végig sorban mit is 
kínálunk az év minden szakában Önnek és családjának:


A napégés okozója az UV sugárzás, következménye a bőr gyulladása. A sérülés az expozíciót követő 30 percen belül kezdődhet. Az ultraibolya sugárzás két fontos összetevője a különböző hullámhosszúságú UVA és UVB sugarak. Az UVB a bőrrákért különösen felelős, ugyanakkor az UVA és UVB is felelős a bőr öregedéséért, korai ráncok kialakulásáért és a napégésért.A Panthenol Forte spray már háromféle változatban segíti az irritált bőr regenerálást! Mindegyik spray paraben-, PEG- és színezőanyag mentes.


Panthenol Forte 9 % spray aloe varával

A napsugárzás és a környezet egyéb károsító hatásainak kitett bőrfelület ápolására javasolt. Hűsíti az irritált bőrt, érzékeny területekre is alkalmazható. 

Aloe vera tartalma hidratálja, hűsíti a bőrt. Jótékony hatású az bőr öregedése ellen. Egy különleges termék, mely a jól ismert panthenolt ötvözi a kiváló aloe vera kivonattal!

A Panthenol Forte spray nagy koncentrációban tartalmaz dexpanthenolt (9%), A-, E- és F-vitamin komplexet, valamint a népgyógyászatból jól ismert aloe vera kivonatát.


Panthenol Forte 6% Baby spray

A spray kimondottan kisgyermekek bőrápolására lett kifejlesztve. Gyorsan felszívódó panthenol tartalma (6%) és a bőrápoló vitaminok gyorsan regenerálják a napsugárzástól, hőtől, egyéb irritációtól károsodott kisgyermek bőrét. 

Hűsíti az irritált bőrt, érzékeny területekre is alkalmazható. Könnyen használható otthon kisebb baleseteknél, égésnél, nyaralásnál napégés esetében.

Panthenol Forte Ice Effect 10% spray

Egy leégés utáni sajgó, feszülő bőr kellemetlen éjszakát tud okozni! Mire vágyik ilyenkor leginkább a bőre? Hűsítő megnyugvásra!

A Panthenol Forte Ice Effect spray különlegessége, hogy a hűtőbe helyezhető, így extra hűsítő érzést biztosít a feszülő, égő, sajgó bőrnek.
Felnőttnek és gyermeknek egyaránt alkalmazható.

A Panthenol Forte spray nagy koncentrációban dexpanthenolt (10%), A-, E- és F-vitamin komplexet tartalmazó spray. A napsugárzás és a környezet egyéb károsító hatásainak kitett bőrfelület ápolására javasolt. Hűsíti az irritált bőrt, érzékeny területekre is alkalmazható. 

Panthenol Forte 9% testápoló Aloe verával 230 ml


A testápoló 9% D-panthenolt, allantoint és aloe vera kivonatot tartalmaz, amelyek hidratálják és kisimítják az irritált bőrt. Komplex vitamintartalma (A-, E- és F-vitamin) csökkenti az öregedés jeleit, és segíti a gyors regenerációt. Alkalmas minden típusú bőr ápolására. Könnyen kenhető, gyorsan felszívódik, és ő nem hagy zsíros réteget a bőrön.

Paraben-mentes, PEG-mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, így az érzékeny bőrűek és gyermekek is bátran használhatják!