Termékeink a megvásárolhatók a következő web-áruházban:

 

Személyesen a Herbatár és Bababoltban, cím: 2132 Göd, Duna út 6.
Telefon: 06 (20) 9 775 092
 Baba - mama termékek 

On-line rendelés: xxxx


Digitális cumi lázmérő

Testhőmérséklet mérésére szolgáló aranyos, digitális cumis hőmérő, lázmérő.

Jól látható, nagy kijelző,gyors mérés,vízálló,a mérés végeztével hangriasztás, automata kikapcsolás.


Figyelem: a termék nem játék, használat után ne hagyja babáját felügyelet nélkül! Használat után gondosan tisztítsa meg, hogy a következő mérésnél az esetlegesen rajta maradó baktériumokat, vírusokat a következő mérésnél ne juttassa a baba szájába!

Műfogsor tároló doboz

Higiénikus műanyag műfogsor tároló és öblítő doboz műfogsor, fogszabályzó tárolásához. Használható tároláshoz, öblítéshez. Praktikus, higiénikus tárolást biztosít a fogsornak, fogszabályzónak. Mosogatógépben és gőzsterilizálóban is tisztítható.


Többször használható szájmaszk - 6 db

A szájmaszk célja, hogy megvédje Önt a por, baktérium, vírus és egyéb káros irritáló anyag belégzésétől.
Úgy tervezték hogy mindenki arcára illeszkedik. Gumival a fülre rögzíthető.
A dobozban 6 db maszk található.
Téli időszakban elengedhetetlen a család fertőzések elleni védelmében.
Safe & Sound gőz inhalátor

A kézi inhalátor természetes, biztonságos és hatékony a megfázás, influenza, arcüreg- orrüreg, torok gyulladás, allergia tüneteinek enyhítésében. A gőz könnyen eljut az orr és az arc melléküregeibe.
A bögrébe körülbelül 80 fokos vizet helyezzen, majd a fedelet csavarja rá. A forró, 100 fokos gőz a légcsövet leforrázza. A maszkot helyezze az arcára, majd lassan, mélyen lélegezzen.

A tartályba illóolajok is helyezhetők, az eukaliptus, erdei fenyő illóolaj megnyitja az orrjáratokat. Kamillateát használhatunk gyulladás csökkentésre, lándzsás útifű vagy kakukkfű teát nyákoldásra.

A lágy maszk könnyen alkalmazkodik minden arcformához, szabályozható a gőz intenzitása, a tartályba illóolajok, aromaterápiás anyagok is helyezhetők. Könnyen alkalmazható, kompakt - utazáskor is használható.

Hemo Stop vérzéscsillapító stift

A kő vagy a kristályos timsót már az ókorban a görögök és rómaiak is használták. Számos orvosi szöveg tesz említést róla sebészeti kezelésnél, vagy különböző betegségek gyógyításánál. Bizonyítottan vérzéscsillapító, összehúzó és fertőtlenítő hatású.

Az franciaországi Laboratoires OSMA által gyártott vérzéscsillapító stift CE jelzéssel ellátott orvostechnikai eszköz, az Európai Unió szigorú gyártási és minőségbiztosítási előírásainak megfelel. A stift kiváló minőségű, bányászott timsó kőből készül, nem megy keresztül kémiai átalakítási folyamaton. Különlegessége: minden egyes darab kézzel készült!

Használata egyszerű: a vízzel benedvesített timsót pár másodpercig gyengéden a sebre kell nyomni, majd használat után a tokjába visszahelyezni.

Várandós kismamák és csecsemőknek a használata ellenjavallt. Felhasználható: felbontástól számítva 1 évig.

    
   
   
   

Kapcsolódó dokumentumok

Déclaration CE conformité signée 2 pages.pdfDéclaration CE conformité signée 2 pages.pdf
Temp tooth filling certificate.pdfTemp tooth filling certificate.pdf